Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών Γ΄Λυκείου στο Δήμο Καλαμαριάς

Αναρτήθηκε: 25.02.2020

Στον Δήμο Καλαμαριάς, η αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης, με κεντρική ιδέα τη διαχείριση του άγχους των Πανελληνίων εξετάσεων, ξεκινά  κύκλο υποστηρικτικών συναντήσεων σε μαθητές Γ’ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, η  Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Άγχους για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, αρχίζει την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 τις εβδομαδιαίες συναντήσεις στο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο Καλαμαριάς .

Οι συνολικά οχτώ συναντήσεις  που έχουν προγραμματιστεί  θα γίνονται κάθε Τετάρτη τις ώρες, από 16.00 έως τις 17.30,  με τους δύο συντονιστές ψυχολόγους, Αργύρη Γαλανομάτη, ψυχολόγο και κλινικό υπνοθεραπευτή και  Ελίνα Κάζη, κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αποφόρτιση των μαθητών  και στην επίτευξη της ψυχικής τους ηρεμίας, καθώς και σε τρόπους αντιμετώπισης του άγχους τους.

Παράλληλα, θα τους βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, μέσα σε ένα προστατευμένο πλαίσιο, πράγμα που θα συμβάλλει στο όραμα της επιτυχίας. Κάθε βίωμα και προσωπική εμπειρία που θα εκφράζεται στις συναντήσεις διασφαλίζεται από το απόρρητο της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και την  Τρίτη 10 Μαρτίου, τηλεφωνώντας στο 2313 314 187.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος