Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
 

Συνάντηση δημάρχου Χαλκιδέων με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου για τη δομή στη Ριτσώνα

Αναρτήθηκε: 21.02.2020

Τα προβλήματα της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στη Ριτσώνα ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Ν. Μηταράκη με τη δήμαρχο ΧαλκιδέωνΈλ. Βάκα, τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Αυλίδας Λ.Λευκαδίτη και τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Εύβοιας Γ. Κελαϊδίτη.

 Η δήμαρχος Χαλκιδέων, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ενημέρωσε τον υπουργό για τις έως σήμερα ενέργειες, τις δυσκολίες και τις ανάγκες που δημιουργούνται στον δήμο από τις υπηρεσίες που καλείται να παρέχει εκεί, καθώς και για την ακλόνητη θέση της δημοτικής αρχής να μην εγκατασταθούν στο δήμο Χαλκιδέων επιπλέον πρόσφυγες και μετανάστες. Ο υπουργός δήλωσε ότι η δομή θα παραμείνει στην υφιστάμενη κατάσταση και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε επέκτασή της, όπως επίσης κι ότι δεν θα εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες και οπουδήποτε αλλού εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Χαλκιδέων. Τέλος, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για άριστη συνεργασία, προκειμένου να επιλυθούν τυχόν ζητήματα και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα στήριξης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος