Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Ν. Μηταράκης: “Παγώνουν” για μια εβδομάδα οι επιτάξεις – νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους των νησιών

Αναρτήθηκε: 17.02.2020

Βάζουμε τις επιτάξεις στο ψυγείο, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος, προανήγγειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Από τις 6″.

Σε διάλογο με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, κάλεσε κάτοικους και φορείς να συνεργαστούν για να ξεκινήσει ο διάλογος. «Δώστε μας εναλλακτικές», είπε χαρακτηριστικά.

«Ευχαρίστως να πάμε τις δομές όπου μας επιδείξει η τοπική κοινωνία» είπε.

Προέχει η ασφάλεια των νησιών, γι’ αυτό δεν μπορεί να καθυστερήσει η δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων κέντρων, δήλωσε στην ΕΡΤ.

Οι ανοιχτές δομές στη Μόρια στη ΒΙΑΛ και στο Βαθύ θα κλείσουν έως τον Αύγουστο όπως και τα διαμερίσματα μέσα στις πόλεις σημείωσε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και η αντιπαράθεση.

Ο κ. Μουτζούρης είχε ζητήσει νωρίτερα να ανασταλούν τα μέτρα επίταξης, να αποσταλούν γιατροί στα νησιά, να φύγουν μερικές χιλιάδες πρόσφυγες και να ελεγχθούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Πηγή ΕΡΤ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος