Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Μυτιλήνη: Την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου ζητά ο δήμαρχος

Αναρτήθηκε: 14.02.2020

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκειμένου  να λειτουργήσει κανονικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου ζητά ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κυτέλης.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας επισημαίνει πως καθυστερεί αδικαιολόγητα η προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία στο Π.Π.Ι. Αγιάσου.

Σημειώνει ότι η ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγιάσου έχει ήδη ολοκληρωθεί και στεγάζεται σε ακίνητο ιδιοκτησίας του δήμου Μυτιλήνης, το οποίο έχει παραχωρηθεί δωρεάν.

Σε αυτό σήμερα υπηρετούν δύο αγροτικοί γιατροί, δύο μόνιμοι υπάλληλοι κλάδου Δ.Ε. Βοηθών Νοσηλευτικής (εκ των οποίων η μία με απόσπαση για άσκηση αυτοδιοικητικών καθηκόντων), με δύο (2) Δ.Ε. Βοηθών Νοσηλευτικής (επικουρικοί) και δύο (2) Υ.Ε. Προσωπικό Καθαριότητας (επικουρικοί).

Ο κ. Κυτέλης σημειώνει πως  η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου Αγιάσου – πέραν των άλλων – θα εξυπηρετήσει και τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου (πρώην Άσυλο Ανιάτων Αγιάσου, αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας), και θα συμβάλει στη μερική αποσυμφόρηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος