Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

ΠΕΔ Κ.Μακεδονίας: Ημερίδα για τα προγράμματα του Πράσινου Ταμείου

Αναρτήθηκε: 13.02.2020

Για τα προγράμματα και τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι αιρετοί εκπρόσωποι και τα υπηρεσιακά στελέχη των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ημερίδας που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace».

Βασικός ομιλητής της ημερίδας με θέμα«Δραστηριότητες, πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες του Πράσινου Ταμείου – διαχειριστική, οικονομική, τεχνική και χρηματοπιστωτική υποστήριξη των προγραμμάτων του Πράσινου Ταμείου» θα είναι ο πρόεδρος του Φορέα, Ευστάθιος Σταθόπουλος, καθώς και εξειδικευμένα  στελέχη του.

Στην εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ, δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των μελών του Δ.Σ του οργάνου, έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν όλοι οι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακά στελέχη των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ

Με το πέρας της Ημερίδας, στις 15.00 μ.μ, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ). 

Μεταξύ των  θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Ο εσωτερικός έλεγχος των ΟΤΑ, η πρόταση συνεργασίας της ΠΕΔ-ΚΜ με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, η συνδιοργάνωση, με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.ΕΣ.) «Αμφικτυονία», Ημερίδας με θέμα «ΕΣΠΑ 2021 -2027 – Οι προοπτικές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», καθώς και η στήριξη του θεσμού των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ –ΜΕΑ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος