Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
 

Πρόγραμμα εκπαίδευσης μελισσοκόμων από το δήμο Τρικκαίων και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Αναρτήθηκε: 13.02.2020

Ο δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πραγματοποιούν πρόγραμμα εκπαίδευσης μελισσοκόμων.

Η εκπαίδευση αφορά στην ενίσχυση των γνώσεων με νεώτερα δεδομένα  μελισσοκόμων που ήδη έχουν εμπειρία στον τομέα αυτό και τη μύησή τους σε νέες τεχνικές  και μεθόδους ανάπτυξης της μελισσοκομίας. 

Το πρόγραμμα έχει συνολική  διάρκεια 100 ωρών, θα γίνει σε τριήμερα (ένα κάθε μήνα) και ως χώρος εκπαίδευσης είναι ο κόμβος καινοτομίας του δήμου Τρικκαίων, το Gisemi Hub.

Η εκπαίδευση από διδάσκοντες του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα γεωργία για τη νέα γενιά», μέσω του οποίου έχουν ήδη υλοποιηθεί δράσεις (εργαστήρια, εκπαιδεύσεις κ.α.) στον δήμο Τρικκαίων.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 10:00.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής Παν. Ντιντής τόνισε ότι είναι σημαντική αυτή η εκπαίδευση για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, για όλα τα εξειδικευμένα ζητήματα που σχετίζονται με τις μέλισσες, την περισυλλογή μελιού και τις ορθές πρακτικές.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος