Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζεται η διανομή «δεκατιανού» σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών

Αναρτήθηκε: 07.02.2020

Συνεχίζεται η χορήγηση  δεκατιανού σε μαθητές  της Πάτρας, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, από τον Κοινωνικό Οργανισμό και το Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Πατρέων, την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε η  δεύτερη διανομή, του τρέχοντος σχολικού έτους, στους μαθητές που έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί στη συγκεκριμένη δράση, με τρόφιμα  δύο μηνών.

Όπως σημειώνει οι μαθητές στους οποίους παρείχε τρόφιμα ήταν περίπου 1.050, όταν πέρσι στην αντίστοιχη διανομή, ήταν περίπου 950 και προσθέτει ότι  «δυστυχώς, μέχρι τέλος του σχολικού έτους, (αφού συνεχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις), ο αριθμός αυτός φαίνεται ότι, θα  αυξάνεται».

Παράλληλα διευκρινίζει ότι η  χρηματοδότηση  εξακολουθεί να γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Πατρέων, αφού το αρμόδιο υπουργείο, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα, στα αιτήματά του για χρηματοδότηση της συγκεκριμένης δράσης.

«Ως Δήμος διεκδικούμε από την κυβέρνηση και το κόστος των τροφίμων, που χορηγούμε  υπερβαίνει τις 160.000 ευρώ το χρόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος