Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Θεσσαλονίκη: Στην παράταξη του K. Ζέρβα η δημοτική σύμβουλος Δ. Αλεξίου, εκλεγμένη με την Κ. Νοτοπούλου

Αναρτήθηκε: 16.01.2020

Στην παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, εντάχθηκε η δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Αλεξίου, η οποία εκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου και ακολούθως ανεξαρτητοποιήθηκε.

Η παράταξη “Θεσσαλονίκη Μαζί” εξέδωσε ανακοίνωση, με την κ.Νοτοπούλου να εξαπολύει επίθεση για τις “μεταγραφές δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν με άλλες παρατάξεις με δέλεαρ μια θέση στη νέα διοίκηση”.

Τα “πυρά” στρέφονται κατά του κ.Ζέρβα και κατά της κ.Αλεξίου. “O νέος δήμαρχος, με μόλις έξι εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους από τη δική του παράταξη, κατόρθωσε να αλώσει τις όμορες δεξιές παρατάξεις του κ.Ταχιάου και του κ.Ορφανού, παίρνοντας τους μισούς και παραπάνω συμβούλους, αλλά και άλλους ανεξάρτητους υποψηφίους. Η παράταξή μας, που κατέχει την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, απείχε από όλες αυτές τις συναλλαγές, με εξαίρεση δυστυχώς την κα Αλεξίου, η οποία αφού πρώτα δήλωσε προσχηματικά την ανεξαρτητοποίηση της, προφασιζόμενη πολιτικές διαφωνίες που ανακάλυψε μετά την εκλογή της, εχθές απέβαλλε τον μανδύα του ανεξάρτητου και με δόξα και τιμή εντάχθηκε στην παράταξη του κ. Ζέρβα” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος