Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Πατρέων: Πρόταση για την προστασία του Δασυλλίου

Αναρτήθηκε: 15.01.2020

Πραγματοποιήθηκε της Δευτέρα 13/1/2020 με πρωτοβουλία του  Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Αθανασόπουλου σύσκεψη με θέμα την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πρόληψη ζημιών σε δάση εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και καταστροφικών συμβάντων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13/1/2020 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου.

Οι παριστάμενοι ομόφωνα αποφάσισαν να υποβληθεί πρόταση για το Δασύλλιο γιατί ο Δήμος μας δεν είναι κάτοχος ή διαχειριστής δασών και δασικών εκτάσεων. Οι υπηρεσίες του Δήμου θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, στα στενά  χρονικά όρια που θέτει η Πρόκληση (28/2/2020), για την έγκαιρη υποβολή πλήρους φακέλου ο οποίος θα περιλαμβάνει την θωράκιση του Δασυλλίου (εγκατάσταση σημείων υδροδότησης (υδατοδεξαμενή), σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιών κλπ.).

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών ο Πύραρχος Ν. Ρουμελιώτης, ο επιπυραγός Β. Μαρτζάκλης και ο πυραγός Μάνθος Κυρίτσης, η Μαρία Τζιμίκου εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πατρών και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πατρέων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος