Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Σύσκεψη για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2019-2023 του Δήμου Αμαρουσίου

Αναρτήθηκε: 15.01.2020

Διευρυμένη σύσκεψη για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2019 – 2023 του Δήμου Αμαρουσίου υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου,  με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, των Προέδρων των Νομικών Προσώπων και των επικεφαλής όλων των Διευθύνσεων του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο  Θ. Αμπατζόγλου, έθεσε τους στόχους ανά Διεύθυνση με οδηγό το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό. Διατύπωσε την ανάγκη για τη δημιουργική συνεργασία όλων των υπηρεσιών και για την όσο το δυνατό καλύτερη αποτύπωση των πραγματικών επιχειρησιακών αναγκών αλλά και των μελλοντικών, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα αλλά και τις διαμορφούμενες τάσεις. Σκοπός, τόνισε ο Δήμαρχος, είναι να βελτιώνεται αισθητά η καθημερινότητα των πολιτών και το Μαρούσι να βάζει τις βάσεις για τα μεγάλα έργα πνοής που τόσο έχει ανάγκη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος