Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Δήμος Λέρου: Εκδήλωση τιμής στον ευεργέτη Παρίση Μπελλένη

Αναρτήθηκε: 14.01.2020

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.00, ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση στον αύλειο χώρο του Μπελλενείου Γυμνασίου Λέρου προς τιμή του Μεγάλου Ευεργέτη Παρίση Μπελλένη, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας κ.κ.Παϊσίου, και την συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ.

Νικοδήμου Φωκά, του πρωτ. Σωφρονίου Χατζηλάρη, του π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη και του ιεροδιακόνου π.Ιωάννη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης .Καστής και Άκης Γρεκός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Μαριέττα Κανάρη, η Διευθύντρια του «Μπελλενείου» Γυμνασίου κα. Ειρήνη Διαμαντάρα, η οποία είχε τον συντονισμό και την ευθύνη της τελετής, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων του νησιού, αντιπροσωπείες των σχολείων με τις σημαίες τους, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κ.α. Μετά την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος Λέρου και η διευθύντρια του Μπελλενείου Γυμνασίου.

Μετά το πέρας της τελετής, έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος