Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

Τρίκαλα: Σε διαβούλευση η μελέτη για την ανάπλαση στις όχθες του Ληθαίου

Αναρτήθηκε: 15.12.2019

Ο Δήμος Τρικκαίων θέτει σε διαβούλευση και ζητά τη γνώμη των πολιτών για τη μελέτη με τίτλο «Ανάπλαση παρόχθιας ζώνης Ληθαίου ποταμού κατά μήκος της κοίτης εντός του σχεδίου πόλης».

Με περίπου 3.200.000€ ως προϋπολογισμό και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, ο Δήμος Τρικκαίων δίνει νέα προοπτική στις όχθες του ποταμού.

Από τις 13 μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2019, μπορεί ο καθένας να εισέρχεται στη σχετική σελίδα που διαθέτει ο Δήμος Τρικκαίων για διαβουλεύσεις και συζητήσεις dialogos.trikalacity.gr και να καταθέτει ιδέα, γνώμη και άποψη, καθώς και να υποβάλλει πρόταση επί της συγκεκριμένης μελέτης που εκπόνησαν οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων και Πρασίνου του Δήμου.

Η σχετική σελίδα διαβούλευσης βρίσκεται απευθείας ΕΔΩ
Μπορείτε να δείτε τη σελίδα των διαβουλεύσεων και από την Ενότητα “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων trikalacity.gr
Το μοναδικό που θα πρέπει να κάνει ο/η πολίτης, θα είναι η εγγραφή του στη σελίδα, μέσω λογαριασμού Google, ή Facebook ή Taxis.
Επίσης, μπορεί ο καθένας να διαβάσει ΕΔΩ τα όσα παρουσιάστηκαν αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος