Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
 

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ωραιοκάστρου

Αναρτήθηκε: 04.12.2019

Στο “τζάμπολ” θα συναντηθούν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, προκειμένου να αναμετρηθούν σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” στο Ωραιόκαστρο, χωρίς εισιτήριο. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσφέρουν τρόφιμα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες περίπου 200 άπορων οικογενειών, ενόψει των Χριστουγέννων.

“Είναι τεράστιες οι ανάγκες για αρκετές οικογένειες που πρέπει να στρώσουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι” είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου. Στη διάρκεια του αγώνα, πέρα από τη συλλογή τροφίμων, θα βραβευτούν και γνωστά ονόματα του μπάσκετ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος