Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
 

Νέες κάρτες μέλους για τους χρήστες της σχεδίασε και εκτύπωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Αναρτήθηκε: 04.12.2019

Νέες κάρτες μέλους για όλους τους χρήστες της,  σχεδίασε και εκτύπωσε στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της, που «τρέχει» εδώ και 4 περίπου μήνες, η νέα διοίκηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, με την ευγενική χορηγία της ΔΗ.ΠΑ.Κ. (Δημοτικά Πάρκινγκ Δήμου Κατερίνης).

Οι νέες κάρτες μέλους έρχονται ως επιστέγασμα  μίας σειράς σημαντικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, όπως η δημιουργία για πρώτη φορά Κανονισμού Λειτουργίας, η νέα πολιτική σχετικά με τις δωρεές, η μουσική επένδυση του χώρου, η αύξηση κατά μία ώρα του καθημερινού ωραρίου, η προσθήκη 2ου απογεύματος λειτουργίας.

Επίσης, η συνεργασία με τη Λέσχη Ανάγνωσης Κατερίνης, η ένταξη στο δίκτυο αδελφοποιημένων βιβλιοθηκών Ευρώπης National Authorities for Public Libraries in Europe (NAPLE) μαζί με άλλες 118 βιβλιοθήκες από Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σκωτία, Ρωσία, Σλοβενία, Ισπανία και Ελβετία.

Επιπλέον, η καμπάνια ενημέρωσης για τα 1200 “ξεχασμένα βιβλία” αξίας 18000 περίπου ευρώ και κυρίως η έναρξη μελέτης για εργασίες αναβάθμισης, ώστε να δημιουργηθούν δύο νέοι χώροι, ένας ξεχωριστός αυτόνομος ενιαίος πολυχώρος 80 τ.μ., ο οποίος θα περιλαμβάνει αναγνωστήριο, αίθουσα παρουσιάσεων, χώρο χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και αίθουσα συνεδριάσεων, καθώς και η δημιουργία ξεχωριστού παιδικού τμήματος 50τμ.

Την κάρτα μέλους παρέλαβε επίσης και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος όπως είπε σχετικά: «Στο Δήμο Κατερίνης έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στις επόμενες γενιές και αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των δημοτών για επαρκείς και ποιοτικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, προσπαθούμε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να αναβαθμίσουμε συνολικά τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη και να αναπτύξουμε την εξωστρέφειά της».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος