Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Δήμος Κατερίνης: Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στην πόλη Γιαγκόντινα της Σερβίας- Ενισχύονται οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας

Αναρτήθηκε: 02.12.2019

 Προσκεκλημένος του αρχηγού του συνασπισμού «Ενωμένη Σερβία» Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα και του Υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος επισκέφθηκε την Παρασκευή την πόλη Γιαγκόντινα στην Σερβία.

«Τις δυο χώρες και τους δυο λαούς μας ενώνουν πολλά. Έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση αλληλεγγύης, συνεργασίας και πραγματικής φιλίας» δήλωσε ο Κώστας Κουκοδήμος ευχαριστώντας για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων υπήρξε καταρχήν συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας των δυο πόλεων σε επίπεδο μαθητικού τουρισμού με δέσμευση για την επίσκεψη στην Παραλία 2.500 μαθητών και των συνοδών τους.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Γιαγκόντινα ο αρχηγός του συνασπισμού  «Ενωμένη Σερβία» καλωσόρισε τον Δήμαρχο Κατερίνης με ιδιαίτερα θερμά λόγια, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κουκοδήμος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και τόνισε χαρακτηριστικά: «Η δυναμική της ελληνο-σερβικής πολιτικής συνεργασίας αντικατοπτρίζεται και στις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις, ενώ υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης και ενίσχυσής τους, όπως ο τουρισμός. Πιστεύω στη συνεργασία μας και θα επενδύσουμε ως νέα δημοτική αρχή στην κατεύθυνση αυτή».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Σερβία ο Δήμαρχος Κατερίνης επισκέφθηκε παραγωγικές μονάδες, εργοστάσια, φάρμες και αγροτικές καλλιέργειες.

Περισσότερα στοιχεία στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: http://katerini.gr/2019/12/02/ενισχύονται-οι-δεσμοί-φιλίας-και-συνε/

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος