Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Μαραθώνος: Το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης ανοίγει τις πύλες του!

Αναρτήθηκε: 20.11.2019

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 θα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι στην 5η Εξοχική Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, όπου κατασκευάστηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος.

Το νέο Νηπιαγωγείο ξεκινά τη λειτουργία του και αναμένεται να δεχτεί πάνω από 60 νήπια αρχικά, σ’ ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και ασφαλές κτίριο, σύγχρονων προδιαγραφών και σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου, η νεοεκλεγμένη Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν το μείζον ζήτημα εύρεσης σχολικής στέγης για 100 περίπου νήπια που θα ξεκινούσαν φέτος, τη φοίτηση.

Στο διάστημα των έξι περίπου, μηνών, ως σήμερα, εντοπίστηκε κατ’ αρχήν ο κατάλληλος χώρος, έγιναν οι απαιτούμενες κατασκευές, ενώ εξασφαλίσθηκαν και οι αναγκαίες άδειες από τις αρμόδιες Αρχές και την Επιτροπή Καταλληλότητας, παρά το γεγονός ότι μεσολάβησε η περίοδος του θέρους οπότε οι δημόσιες Υπηρεσίες υπολειτουργούν σ’ ένα βαθμό.

Το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης παραδίδεται στους μικρούς μαθητές και στους δημότες του Δήμου Μαραθώνος από μία Δημοτική Αρχή, η οποία καθημερινά, αποδεικνύει στην πράξη πως προτεραιότητα έχει ο πολίτης και πως με θέληση, σωστό προγραμματισμό κι επίμονη προσπάθεια οι λύσεις είναι εφικτές.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος