Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Αύριο η εκλογή προέδρου στην ΕΝΠΕ

Αναρτήθηκε: 17.11.2019

Συνεδριάζει αύριο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ, με μοναδικό θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΝΠΕ  (Μεσογείων 15, 4ος όροφος).

Το 25μελες ΔΣ της ΕΝΠΕ, στο οποίο  μετέχουν οι 13 περιφερειάρχες και οι 12 αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της περασμένης Τετάρτης, αναμένεται να εκλέξουν το προεδρείο.

Στη θέση του προέδρου αναμένεται να εκλεγεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, του οποίου η παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες», έλαβε 195 ψήφους σε σύνολο 275 εγκύρων ψηφοδελτίων και ποσοστό 70,9%.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε με 38 ψήφους (ποσοστό 13,8%), η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση», με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, πρώην περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Τρίτη ήρθε η «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και 22 ψήφους(ποσοστό 8%). Ακολουθούν η «Λαϊκή Συσπείρωση» με 11 ψήφους (ποσοστό 4%) και επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλος Θεσσαλίας, ο «Συντονισμός Αιρετών» με 6 ψήφους και η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» με 3 ψήφους.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος