Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αναρτήθηκε: 13.11.2019

Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχή χρονιά τα μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, μετά την επιτυχία που σημείωσαν κατά την περσινή περίοδο και λόγω μεγάλης ανταπόκρισης από τους δημότες της περιοχής.

Τα μαθήματα θα απευθύνονται σε ενήλικους δημότες,  θα είναι δωρεάν, μετά την εθελοντική προσφορά της Δήμητρας- Βαλαντίας  Παπαθανάση και θα πραγματοποιούνται στο χώρο του 3ου Λυκείου Αργυρούπολης (Αγίας Βαρβάρας 1 κάθε Παρασκευή 7:00-9:00

 Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα. Ένα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας και ένα για όσους ήδη γνωρίζουν ή  θα ήθελαν να συνεχίσουν τα μαθήματα που  παρακολούθησαν την   προηγούμενη χρονιά. Κάποιοι από τους περυσινούς μαθητές των περυσινών τμημάτων μας  πέτυχαν ήδη την απόκτηση του 1ου πτυχίου τους στην κινεζική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής:

·        Στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη)

·        Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

·        Με fax στο 2132018796

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας τηλ. 2132018781-782 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος