Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Αναρτήθηκε: 11.11.2019

Άλλη μια δράση, άλλη μια ευκαιρία να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις έδωσε στους ηλικιωμένους Ηρακλειώτες, μέλη των δημοτικών ΚΑΠΗ, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο της διαρκούς καμπάνιας για την προαγωγή της Υγείας σε όλους τους κατοίκους της πόλης. Αυτή την φορά, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ) και το θεραπευτήριο Ιάσιο, έστησαν την Κυριακή που πέρασε ένα μίνι εξεταστικό κέντρο στο δημοτικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» εκτελώντας δωρεάν καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς αλλά και μετρήσεις οξυγόνου αίματος, πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων σε όσα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Παράλληλα, οι γιατροί, που βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, έδωσαν οδηγίες και συμβουλές στους εξεταζόμενους για το τι πρέπει να προσέξουν και τι περαιτέρω ενέργειες πρέπει να κάνουν ώστε να παραμείνουν υγιείς και ενεργοί πολίτες.

Θυμίζουμε, πέρα από τις τακτικές δράσεις αυτού του είδους, ο Δήμος διατηρεί σταθερά ομάδα εθελοντών γιατρών, οι οποίοι εξετάζουν και συνταγογραφούν για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, καθώς και τις δομές των Δημοτικών Ιατρείων και του Δημοτικού Οδοντιατρείου για όλους τους Ηρακλειώτες, με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και τους οικονομικά αδύναμους.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος