Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

ΠΕΔ Αττικής: Πρώτη δύναμη με 149 ψήφους η “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής”

Αναρτήθηκε: 09.11.2019

Ποσοστό  51%, και 149 ψήφους  συγκέντρωσε η παράταξη «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» , η οποία αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, οι οποίες  ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα η «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής », της οποία ηγούνται οι δήμαρχοι Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος και Βάρης – Βουλιαγμένης – Βούλας, Γιάννης Κωνσταντέλος  έλαβε 149 ψήφους σε σύνολο 293 ψηφισάντων.

Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Νέα Αυτοδιοίκηση» με 50 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Νικαίας – Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη.

 Τρίτη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» με 31 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Βύρωνα, ‘Ακη Κατωπόδη, τέταρτη το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με 30 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, πέμπτη η «Λαική Συσπείρωση» με 19 ψήφους και έκτη η παράταξη «Συντονισμός Αιρετών» με 11 ψήφους. Από μια ψήφο έλαβαν τα ψηφοδέλτια «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» και «Αθήνα το Σπίτι μας».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος