Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Ηράκλειο: Συστάσεις της Πυροσβεστικής για προστασία από τα αναμενόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

Αναρτήθηκε: 08.11.2019

Συστάσεις στους πολίτες κάνει με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης σχετικά με την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα με αφορμή την πρόγνωση της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού.

Áðü ôçí óöïäñÞ êáêïêáéñßá ðïõ ðëÞôôåé ôçò ÊñÞôç , óôçí öùôþ ôï êÜóôñï ÊïõëÝò .

Τι να προσέχουν οι πολίτες

Η Πυροσβεστική συνιστά στους πολίτες να προετοιμαστούν πριν την εκδήλωση του φαινομένου με καθαρισμό φρεατίων και περιορισμό των μετακινήσεων, αλλά και να αποφεύγουν σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, όταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλωθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αποφυγή σημείων, όπως χείμαρροι και ιρλανδικές γέφυρες, για να περιοριστεί ο κίνδυνος επανάληψης τραγικών περιστατικών όπως αυτά που καταγράφηκαν στις αρχές του χρόνου, με αποκορύφωμα τον θάνατο τεσσάρων μελών μιας οικογένειας, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα νερά του Γεροποτάμου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος