Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Δήμος Κατερίνης: Από τον Δήμο Κατερίνης ως επικεφαλής εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας:Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ & του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Αναρτήθηκε: 07.11.2019

Ξεκίνησε σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, η δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές, είδη καθαρισμού) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.

Προηγήθηκε η προετοιμασία και συσκευασία των προϊόντων, η παραλαβή, φόρτωση, εκφόρτωση, η συσκευασία τους, η διενέργεια καταμέτρησης συσκευασιών, απογραφής προϊόντων κ.α. Η διανομή των προϊόντων, ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στην αποθήκη του Δήμου, που βρίσκεται δίπλα στο ΤΕΙ Κατερίνης(Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία), από υπαλλήλους του Δήμου.

Την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας είχαν ο Αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Γεώργιος Τσιαλός και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κατανάς. Όπως τόνισαν: «Ο Δήμος Κατερίνης λαμβάνοντας υπόψη τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, την αυξημένη ανεργία, αλλά και την οικονομική δυσπραγία που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά χωρίς συνωστισμό και ταλαιπωρία των δικαιούχων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών ακραίας φτώχειας μέσα από την παροχή υλικής βοήθειας, καθώς και τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων κατά του κοινωνικού αποκλεισμού. Γενικότερα, ο  Δήμος Κατερίνης μέσω της  επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης όσων δημοτών μας, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος