Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
 

Γ Κύκλος Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Αναρτήθηκε: 08.11.2019

Ξεκίνησε η υποβολή  των αιτήσεων του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Δήμος  είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν την επιχειρηματικότητα σε Δημοτικό επίπεδο σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ.

Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να την μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου  και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας σε link που θα βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε όσους έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα και ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς επίσης σε επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους και να λάβουν τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια.

Παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας με σκοπό την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους. Τα εργαστήρια αυτά θα καλύψουν όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες που απαιτούνται να γνωρίζουν:

Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν την επιχειρηματική ιδέα και την χρηστικότητα – εμπορική εκμετάλλευσή της, καθώς και τα διαδικαστικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου αυτή να μετατραπεί σε επιχείρηση
Όσοι είναι υφιστάμενοι επιχειρηματίες και επιθυμούν να ενημερώνονται  για τις νέες τάσεις στο επιχειρείν αλλά και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν θέματα που προκύπτουν στην επιχείρησή τους.

Ενδεικτικά η θεματολογία των εργαστηρίων σχετίζεται με λογιστικά-οικονομικά θέματα, νομικά, marketing – digital marketing, πωλήσεις, πηγές και τρόποι άντλησης χρηματοδότησης.

Πως θα ωφεληθούν οι συμμετέχοντες:

θα λάβουν δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες σχετικά με το επιχειρείν και την επιχειρηματική ιδέα ή δραστηριότητα τους
θα έχουν την ευκαιρία δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις και υποστηρικτές του Προγράμματος
θα λάβουν δημοσιότητα μέσα από σχετικές δημοσιεύσεις στα social media και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος