Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
 

Εγκαίνια Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμο Κηφισιάς

Αναρτήθηκε: 09.11.2019

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου  στις 11.00  το πρωί θα γίνουν τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Γ΄ ΚΑΠΗ  Νέας Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ( ιατρείο του ΚΑΠΗ).

Όπως σημειώνει ο Δήμος πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία με ιατρικό και κοινωνικό πρόσημο, που θα βοηθήσει τόσο τους ίδιους τους πάσχοντες όσο και τους συνοδούς, φροντιστές και τα άτομα της οικογένειάς τους να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη γνώση στις προκλήσεις που δημιουργεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου η άνοια.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09.00-13.00.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού-Τμήμα Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας 3ης Ηλικίας, σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και την εταιρία Alzheimer Αθηνών.

Στην εκδήλωση του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια καλούν τους πολίτες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η ομιλία της Προέδρου της εταιρίας Alzheimer Αθηνών Δρ. Παρασκευής Σακκά.

Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης, μέλη των οικογενειών τους οποιασδήποτε ηλικίας, άτομα άνω των 65 ετών που επιθυμούν να εξεταστούν ή να συμμετέχουν σε δράσεις πρόληψης, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εργαζόμενοι σε τοπικούς φορείς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για την άνοια μπορούν να βρουν υποστήριξη μέσω του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Κηφισιάς.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος