Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
 

Αιγάλεω: Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για μαθητές

Αναρτήθηκε: 10.11.2019

Δράση δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για μαθητές της περιοχής, διοργανώνουν η  Ένωση Γονέων Αιγάλεω σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω.

Οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου , από τις  12:00 έως τις  17:00 (ο καρδιολόγος από 12.00-15.00) στο 8ο Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω, Κουντουριώτου 14 & Θηβών.

Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο, καρδιογράφημα, έλεγχο σπονδυλικής στήλης για σκολίωση, κύφωση καθώς και υπογραφή Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ. Μ.)

Συγχρόνως θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω, που καλύπτει ανάγκες των συμπολιτών, ενώ θα υπάρχει εκπρόσωπος του Συλλόγου “Ελπίδα”, Τράπεζα Εθελοντών Μυελού των Οστών, για ενημέρωση και εγγραφή νέων μελών.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος