Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
 

Μοσχάτο: Ημερίδα: Πράσινη Ανάπτυξη για όλους

Αναρτήθηκε: 09.11.2019

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν στις 13 Νοεμβρίου, ημερίδα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη για όλους».

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας, των δύο φορέων για την προώθηση δράσεων, που σχετίζονται με τον 7ο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης (Καθαρή και Προσιτή Ενέργεια για όλους), καθώς το ΚΕΠΑ από τον Οκτώβριο του 2018 είναι ο αποκλειστικός κόμβος της Ακαδημαϊκής Πρωτοβουλίας του ΟΗΕ (United Nations Academic Impact – UNAI) για τον 7ο στόχο (UNAI Hub SDG7).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των δημοτών Μοσχάτου-Ταύρου για τα οφέλη, που παρέχει η χρήση φυσικού αερίου στην οικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, καθώς και για τις καλύτερες και οικονομικότερες δυνατές υπηρεσίες προς αυτούς από εταιρείες παροχής και επαγγελματίες εγκαταστάσεων φυσικού αερίου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος