Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Επιστημονική εκδήλωση για τον Διαβήτη στο δημαρχείο Κορυδαλλού

Αναρτήθηκε: 09.11.2019

Επιστημονική εκδήλωση για όσα πρέπει να γνωρίζει ένα διαβητικό άτομο ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ασθένειά του αλλά και τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις, διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας- Πειραιά.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, και ώρα 17:30, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού (ισόγειο, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240).

Συνδιοργανώνεται από το τμήμα Προληπτικής Ιατρικής και Υγείας, τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ. Ν. Νίκαιας- Πειραιά. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ενώ συμμετέχει ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.


Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν θέματα διατροφής, η σχέση του αθλητισμού με τον διαβήτη, καθώς και ο ρόλος της οικογένειας στην υποστήριξη του διαβητικού ατόμου.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Διευθυντή Γ’ Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Σταύρο Μπούσμπουλα, τον Επιμελητή Α΄ του Γ’ Παθολογικού Τμήματος και του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Αναστάσιο Κουτσοβασίλη, την Επισκέπτρια Υγείας του Διαβητολογικού Κέντρου Αναστασία Κατωπόδη και την Ψυχολόγο του Ψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Δρα Φλωρεντία Μπακομήτρου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος