Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
 

Ας μιλήσουμε για τον Αυτισμό στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Αναρτήθηκε: 04.11.2019

 Eκπαιδευτική ομιλία με θέμα «Αυτισμός & η επίδρασή του στην οικογενειακή λειτουργικότητα» διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στο χώρο της βιβλιοθήκης (Αρκαδίου 23).

Ο Στυλιανός Παπαχρήστος Κλινικός Κοινωνικός Λειτουργός, MSc και Εκπαιδευόμενος Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, θα μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και η ομιλία του θα έχει βιωματικό χαρακτήρα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού.  Πιο συγκεκριμένα θα γίνει προσέγγιση σε ζητήματα όπως: τι είναι αυτισμός, χαρακτηριστικά, τομείς έκπτωσης, επιδημιολογικά δεδομένα, έννοια οικογενειακής λειτουργικότητας, επιπτώσεις του αυτισμού στην οικογένεια (γονείς, αδέλφια, συγγενείς) κοινωνικό-οικονομικές επιπτώσεις, αποτελέσματα ποιοτικής έρευνας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στο ιστολόγιο της βιβλιοθήκης nikaiarentislib.blogspot.gr  καθώς και στο www.facebook.com/nikaiarentislibrary.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23, τηλ. 2104936680)

Ώρα έναρξης: 5.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη την προεγγραφή

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος