Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Απάντηση προέδρου ΠΟΕ -ΟΤΑ στον ΥΠΕΣ περί μη απολύσεων: Και απολύσεις και ακριβοί ιδιώτες

Αναρτήθηκε: 23.10.2019

«Το ότι δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση τότε θα πρέπει να καταγγείλει τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος στη Βουλή πριν μία εβδομάδα είπε ότι εμάς μας ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να προχωρήσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεν μας καλύπτει η απάντησή του γιατί του κάνατε μία ερώτηση και την απέφυγε. Δηλαδή ο ιδιώτης θα βρίσκεται στα αμαξοστάσια με διαφορετικές διαδικασίες, με διαφορετικές συμβάσεις, με ανασφάλιστους εργαζόμενους, με χωρίς ΜΑΠ και με τριπλά και τετραπλά χρήματα που θα πληρώνει ο πολίτης. Δεν είναι συντεχνιακό. Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν συνεχώς. Οι εργολάβοι θα έρθουν για 8 και 9 μήνες και καλά ότι θα είναι πιο φθηνοί και μετά έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, ουσιαστικά να αυξάνουν, να πληρώνει ο πολίτης. Ο πολίτης δεν έχει άλλο να πληρώσει. Ξεπουλιέται  η Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Αυτό απάντησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ –ΟΤΑ Νίκος Τράκος στον υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, αμφισβητώντας της δηλώσεις του περί μη κινδύνου απόλυσης των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του άρθρου 179 και την είσοδο ιδιωτών στις δημοτικές  υπηρεσίες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος