Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος της Αυτοδιοίκησης

Αναρτήθηκε: 23.10.2019

«Κανένας εργαζόμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του» διαβεβαιώνει ο υπουργός Εσωτερικών εν μέσω των πολυήμερων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους, οι οποίοι ζητούν την απόσυρση του άρθρου 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ), πραγματοποιούν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ειδικότερα σε πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι « κανένας εργαζόμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Αυτή είναι μια κατηγορηματική δήλωση και είναι το μήνυμα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης και του δημόσιου τομέα».

Αναφερόμενος στο άρθρο 179 είπε χαρακτηριστικά: «Σας επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος της Αυτοδιοίκησης. Όμως υπάρχουν κενά, υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν ανάγκες και χρειάζεται η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό επιτρέπουμε να γίνει με αυτό το νόμο και αυτό το θέλει η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, γιατί θέλουμε καθαρές πόλεις, ασφαλείς πόλεις και γειτονιές».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος