Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
 

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο Ηρακλείου

Αναρτήθηκε: 19.10.2019

Συνεχίζει την λειτουργία του και την φετινή σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και την πολύτιμη συνδρομή των Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου με προέδρους και εκπροσώπους των Κοινοτήτων προκειμένου να δοθούν οι κατευθύνσεις για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της δομής που βοηθά και στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της Α Κοινότητας Ιωάννα Ανυφαντάκη, ο πρόεδρος της Β Κοινότητας Νίκος Παγωμένος, εκπρόσωπος της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού Μαρία Χριστοδουλάκη και η εκπρόσωπος της Γ Κοινότητας Αμαλία Αντωνάκη. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας υπογράμμισε στην εν λόγω συνάντηση την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την άρτια λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που τα προηγούμενα χρόνια είχε ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού μέσα από την δομή αυτή όχι μόνο στηρίζονται τα παιδιά αλλά παράλληλα το Ηράκλειο επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως βραβευμένη «Πόλη που Μαθαίνει».

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να δηλώσουν συμμετοχή οι εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, των οποίων η συμβολή στο εγχείρημα αυτό του Δήμου Ηρακλείου είναι καταλυτική, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων να δηλώσουν συμμετοχή στις κατά τόπους κοινότητες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος