Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
 

Ακόμα δύο απώλειες για την παράταξη του Γ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής

Αναρτήθηκε: 16.10.2019

 

Δύο ακόμη περιφερειακοί σύμβουλοι ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από την περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, του Γιάννη Σγουρού, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Δήμητρα Αγγελάκη και τον Αθανάσιο Βαφειώτη, οι οποίοι στις σύντομες ανακοινώσεις τους έκαναν λόγο για την ενθάρρυνση αυτών των αποφάσεων προς όφελος των «πραγματικών συγκλίσεων» που επιτρέπει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

Κατόπιν τούτων, ο περιφερειακός σύμβουλος και συνήθης εκπρόσωπος του κ. Σγουρού, Δημήτρης Κατσικάρης, πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στους ανεξαρτητοποιηθέντες συμβούλους, υπογράμμισε ότι εξελέγησαν με συγκεκριμένη παράταξη, σημαία, θέσεις και ιδεολογικό πρόσημο και τους κάλεσε να παραδώσουν τις έδρες τους, ώστε «να μην συμβάλλουν στον ευτελισμό του θεσμού».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος