Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
 

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζονται οι εργασίες κλαδέματος

Αναρτήθηκε: 10.10.2019

Συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό οι εργασίες κλαδέματος με καλαθοφόρα οχήματα των πεύκων που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων από τα συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το πρωί του Σαββάτου.

Οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη των υπαλλήλων – γεωπόνων του Δήμου με σκοπό την ασφάλεια των συνδημοτών μας και γενικά τον καλλωπισμό της πλατείας.

Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πέριξ  της  πλατείας  παρακαλούνται να  συμβάλλουν  στη διευκόλυνση   των   εργασιών,   απομακρύνοντας   από   την   πλατεία,   για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες,  κάθε  είδους  αντικείμενο  που  μπορεί  να  τις παρεμποδίσει  τις εργασίες, όπως  κατασκευές,  τραπεζοκαθίσματα,  ψυγεία  και  καλώδια  ρεύματος, οι κάτοικοι   και   οι   διερχόμενοι   να   δείξουν   κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργαζομένων, προκειμένου να εκτελούνται με ασφάλεια οι εργασίες αλλά και οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμευμένα τους οχήματα από τα σημεία που γίνονται οι εργασίες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος