Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Κάλεσμα ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου

Αναρτήθηκε: 07.10.2019

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, αστέγους αλλά και άτομα με ψυχικές διαταραχές που βιώνουν έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό.

«Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις! Οι κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς μεταξύ του Δήμου και της ευρύτερης κοινωνίας, σφυρηλατώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης που διέπεται από σεβασμό και αξιοπρέπεια», όπως σημειώνει Α η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Μελπομένη  Βαμποράκη.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τους χώρους της κοινωνικής δομής, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και δράσης της. Επίσης μπορούν να γίνουν μέλος της μεγάλης αλυσίδας εθελοντών, προσφέροντας είτε τρόφιμα μακράς διαρκείας είτε είδη ένδυσης και υπόδησης  αλλά και οτιδήποτε άλλο κρίνουν χρηστικό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος