Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

3+1 αίθουσες προσχολικής αγωγής παρέδωσε ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Αναρτήθηκε: 19.09.2019

Τρείς αίθουσες για την  προσχολική αγωγή  παρέδωσε ο δήμος  Κερατσινίου-Δραπετσώνας στα παιδιά της πόλης και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις του δήμου, έχουν διαμορφωθεί και παραδοθεί 3 χώροι (στο 5ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, στον βρεφονηπιακό σταθμό της Κρώσφηλδ και στο δημαρχείο Δραπετσώνας) για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών, ενώ ένας νέος χώρος στην περιοχή Σελεπίτσαρι που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 τμήματα νηπιαγωγείου, ετοιμάζεται. Παράλληλα, μέσω των Σχολικών Επιτροπών, ο δήμος προμηθεύτηκε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία των μαθημάτων.

«Έμπρακτα και με όλα τα μέσα υποστηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και τη δίχρονη προσχολική αγωγή ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, καθότι για τη Δημοτική Αρχή ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί βασικό μηχανισμό για τη σχολική κοινωνικοποίηση του παιδιού , την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον , δίνει τη δυνατότητα για πρώιμες παρεμβάσεις για τη μαθησιακή ετοιμότητα μαθητών που το έχουν ανάγκη» τονίζει σε ανάρτησή του σε κοινωνικό μέσο ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος