Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Επισκέψεις Κ. Μπακογιάννη στη Δημοτική Αστυνομία και τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού

Αναρτήθηκε: 18.09.2019

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις υπηρεσίες του δήμου, που σχετίζονται άμεσα με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας, ο νέος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του δήμου στο Μετς και στη συνέχεια στα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα μ΄ανακοίνωση του δήμου στη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού συζήτησε επί 1,5 ώρα με τους εργαζόμενους, για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για τον σχεδιασμό με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν το επόμενο διάστημα. Στόχος τονίστηκε είναι, να μην υπάρχουν σκοτεινές γειτονιές και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών. Στη Δημοτική Αστυνομία, είχε σύσκεψη 2,5 ωρών με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και επιτελικά στελέχη της υπηρεσίας όπου, «αναλύθηκε το σχέδιο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας με όλες τις αρμοδιότητες που διαθέτει, στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος