Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
 

Δήμος Νέας Προποντίδας: Δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Αναρτήθηκε: 16.09.2019

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 υλοποιήθηκαν δράσεις στην Κοινότητα Κρήνης. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στο Φράγμα της Κρήνης με τη συμμετοχή εθελοντών, καθώς και πότισμα των δέντρων. Επίσης, τοποθετήθηκαν πινακίδες περιβαλλοντικής προστασίας του χώρου, πάγκοι ξεκούρασης, καλάθια σκουπιδιών, σταντ ποδηλάτων κι έγινε σήμανση ποδηλατικής διαδρομής.

            Αφού καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος και βάφτηκαν τα τοιχία περίφραξης, ακολούθησαν οι συμμετέχοντες την περιπατητική διαδρομή από το Φράγμα μέχρι το Μονοπήγαδο κι αντίστροφα, μια διαδρομή περίπου 12 χιλιομέτρων. Το απόγευμα της ίδια ημέρας απελευθερώθηκαν γόνοι για εμπλουτισμό της λίμνης του φράγματος με νέα είδη ψαριών και η μέρα έκλεισε με ψάρεμα στο Φράγμα.

            Την επομένη, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, το πρόγραμμα περιελάμβανε περιπατητική διαδρομή 12 χιλιομέτρων από την Κρήνη στο περιηγητικό μονοπάτι Πετραλώνων, κορυφή βουνού Κατσίκα κι επιστροφή στο Φράγμα της Κρήνης.

  Ο Δήμαρχος       Εμμανουήλ Καρράς
Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος