Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
 

Nέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ο Διονύσιος Κυριακόπουλος

Αναρτήθηκε: 12.09.2019

Ο Διονύσιος Κυριακόπουλος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), μετά την αποδοχή της παραίτησης της Ιφιγένειας Καμτσίδου.

Ο μέχρι πρότινος επιστημονικός υπεύθυνος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης και αναπληρωτής συντονιστής του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Πολιτικής του ΕΚΔΑΑ, διορίστηκε ως νέος πρόεδρος, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο Διονύσιος Κυριακόπουλος είναι υποψήφιος διδάκτορας στον τομέα Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Ναυτιλιακή Πολιτική (Msc in Marine Policy) στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ της Ουαλίας (Cardiff University of Wales). Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. στα Οικονομικά, του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά.

Από το 2014 είναι υπεύθυνος Σπουδών και Έρευνας στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Σχεδίασε και υλοποίησε δεκάδες πιστοποιημένα επιμορφωτικά προγράμματα στα πεδία: α) της υγείας και συγκεκριμένα της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στις υπηρεσίες υγείας (όλων των βαθμίδων), β) της κοινωνικής ασφάλισης και συγκεκριμένα για τον Ενιαία Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (απονομή συντάξεων, έσοδα κ.λπ.), γ) της κοινωνικής πρόνοιας και συγκεκριμένα για την εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και δ) της ισότητας ευκαιριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκεκριμένα για την καταπολέμηση του φαινομένου του trafficking και την παιδική προστασία (δικαιώματα του παιδιού)

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος