Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
 

Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στους ελέγχους της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής στα σχολικά λεωφορεία

Αναρτήθηκε: 11.09.2019

Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη συστήνονται μικτά κλιμάκια ελέγχου σχολικών λεωφορείων. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης ανέθεσε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών να ενημερώσει τις αρμόδιες Διευθύνσεις όλων των Περιφερειακών ενοτήτων της Αττικής με στόχο τον καλύτερο συντονισμό τους.

Εξειδικευμένοι υπάλληλοι της υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής θα συνδράμουν στη διενέργεια ελέγχων στα σχολικά λεωφορεία  από τη Διεύθυνση Τροχαίας, με στόχο τη διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών. Τα μικτά κλιμάκια θα κινούνται σε όλο το λεκανοπέδιο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε δήλωση του υπογραμμίζει ότι:  «Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τα κλιμάκια ελέγχου με στόχο να διασφαλιστεί σε απόλυτο βαθμό η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών.

Είναι καθήκον μας να μεριμνήσουμε ότι θα τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές για να μετακινούνται τα παιδιά μας με ασφάλεια. Αποτελεί προτεραιότητα μας και θα συνεχίσουμε και με άλλες παρεμβάσεις προς αυτή τη κατεύθυνση».  

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος