Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
 

Μ. Χρυσοχοΐδης προς τοπικούς παράγοντες Φθιώτιδας: Το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Καραβόμυλο θα γίνει

Αναρτήθηκε: 10.09.2019

Κανονικά θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του προσωρινού Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» στον Καραβόμυλο.

Αυτό  ξεκαθάρισε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, στους τέσσερις βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ – Χρήστο Σταϊκούρα, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Κοτρωνιά και Θέμη Χειμάρα –   και στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανό στη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα μαζί τους στο γραφείο του στην Κατεχάκη.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τις επιφυλάξεις  της για τη συγκεκριμένη επιλογή, ωστόσο, όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση η δήμαρχος Στυλίδας, ο υπουργός τους εξήγησε πως η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα είναι εθνικό ζήτημα και ζήτημα εθνικής ασφάλειας, για αυτόν το λόγο δεν μπορεί να σταματήσουν οι εργασίες για την κατασκευή  του προσωρινού κέντρου φιλοξενίας στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δήμαρχος πρότεινε κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις στον κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος όμως δεν τις έκανε αποδεκτές, ως μη κατάλληλες.
«Επιμένω να είμαι αντίθετη στην κατασκευή δομής στον Καραβόμυλο, γιατί τα προβλήματα θα είναι τεράστια», δήλωσε η κ. Στεργίου, ενώ οι βουλευτές αναμένεται να κοινοποιήσουν σήμερα κοινή γραπτή δήλωση για το θέμα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος