Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
 

Δήμος Μαρκόπουλου- Μεσογαίας: Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους

Αναρτήθηκε: 11.09.2019

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ανακοινώνουν την έναρξη της όγδοης (8η) χρονιάς λειτουργίας του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» και προσκαλούν όσους το επιθυμούν να εγγραφούν στα Τμήματά του!

Κατά τη νέα περίοδο θα λειτουργήσουν όλα τα αγαπημένα και δημοφιλή Τμήματα της περσινής περιόδου, ενώ προστίθεται για πρώτη φορά τμήμα kid aerobic.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα εξής Παιδικά Τμήματα (που απευθύνονται σε συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών):

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΚΙD AEROBIC

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΟΡΩΔΙΑ

ΣΚΑΚΙ 

Ενώ τα Τμήματα Ενηλίκων  θα περιλαμβάνουν τις ακόλουθες δραστηριότητες:

ΑΕΡΟΒΙΚΗ

PILATES

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

SUPER PRO ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

POWER BODY

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΟΡΩΔΙΑ

ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ

 ΣΚΑΚΙ

Οι εγγραφές ξεκινάνε την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας. Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε όλους όσοι επιθυμούν την συμμετοχή τους να σπεύσουν να εγγραφούν πριν οι θέσεις εξαντληθούν.

Αναλυτικότερα για τις εγγραφές:

Για τα Τμήματα του Μαρκοπούλου: εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 έως 17:00, στο Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου (31ο χλμ. λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, τηλ: 22990-22815).

Για τα Τμήματα του Πόρτο Ράφτη: εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 – 17:00, στον Δημοτικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη (δίπλα στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990-78015).

Εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις, οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, στη Γραμματεία του Προγράμματος, στο Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου. 

Το κόστος εγγραφής παραμένει πέντε (5) ευρώ, όπως και το μηνιαίο χρηματικό αντίτιμο (5€) για την συμμετοχή σε κάθε Τμήμα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος