Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
 

Ξεκίνησε συστηματικό πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων σε όλη την Αθήνα

Αναρτήθηκε: 06.09.2019

Συστηματικός καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας, ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

Επτά ειδικά οχήματα, ένα σε κάθε Κοινότητα, με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό  ακολουθώντας τα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων, στην διάρκεια  της αποκομιδής, έπλυναν με ζεστό νερό και ειδικό καθαριστικό υγρό τους κάδους που άδειασαν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, από την Διεύθυνση Καθαριότητας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Αβραμίδη, καθημερινά θα πλένονται τουλάχιστον 200 κάδοι και στις επτά Κοινότητες, γεγονός που σημαίνει πως περίπου σε δυο μήνες θα έχουν πλυθεί όλοι οι κάδοι της Αθήνας, όπως αναφέρεται σχετικά .Το σύνολο των κάδων θα πλένονται τουλάχιστον έξι φορές το χρόνο.

Μάλιστα  εκτιμάται πως με βάση τις τεχνικές δυνατότητες και με αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου το επόμενο διάστημα θα υπάρξει δυνατότητα για ακόμα περισσότερα δρομολόγια με στόχο κάθε κάδος να πλένεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

«Το τακτικό πλύσιμο των κάδων είναι η απάντηση σε ένα βασικό και απολύτως δικαιολογημένο αίτημα των δημοτών της Αθήνας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Για μας η καθαριότητα στην πόλη είναι κεντρικός πυλώνας του σχεδιασμού μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος