Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
 

Συμμετοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιβλιοθηκών

Αναρτήθηκε: 06.09.2019

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών και Ιδρυμάτων (International Federation of Library Associations and Institutions IFLA), διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με θέμα: «Βιβλιοθήκες: διάλογος για αλλαγή» και αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός παγκοσμίως στο χώρο των βιβλιοθηκών, με 3640 συμμετέχοντες από 140 χώρες.

Το Συνέδριο, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 24 έως και τις 30 Αυγούστου 2019, απευθυνόταν σε βιβλιοθήκες κάθε είδους, μεγέθους και τομέα και συνδύαζε την επιστημονική γραμματεία με την αναζήτηση πρακτικών λύσεων και την απόκτηση τεχνογνωσίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, που προσέφερε πολλές ευκαιρίες στους συμμετέχοντες για δικτύωση, επιστημονική ανάπτυξη και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε ζητήματα, που αφορούν τις βιβλιοθήκες, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων είχε μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο και τις δράσεις της στη διεθνή κοινότητα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος