Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
 

Αλεξανδρούπολη: Ανοικτό Εργαστήρι Κεραμικής στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Αναρτήθηκε: 07.09.2019

Το Σύγχρονο Εργαστήρι Κεραμικής και κοσμημάτων, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να συμμετάσχουν στην δεύτερη συνάντηση-εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την  13η Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα.

Όπως σημειώνουν, η  τέχνη της κεραμικής όπως και κάθε τέχνη, κρύβει τα δικά της μυστικά και την προσωπική της μαγεία. Προτρέπουν τους γονείς να  δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στη γραμματεία της βιβλιοθήκης ή καλώντας στο 2551089690. Τα παιδιά θα  έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα αυτή την μορφή  τέχνης και να διασκεδάσουν ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες έκφρασης .

Το εργαστήριο θα πραγματοποιήσει η κεραμίστρια Κατερίνα Δεληγεώργη, αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και θα διαρκέσει μιάμιση  ώρα.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες και Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Προτείνεται οι συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με ποδιές ή πρόχειρα ρούχα).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος