Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
 

Εθελοντές εκπαιδευτικοί για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Β. Κυνουρίας

Αναρτήθηκε: 05.09.2019

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου & Λυκείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Όπως σημειώνει σχετικά η  επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας οφείλεται αποκλειστικά στη δυναμική παρουσία των εθελοντών Εκπαιδευτικών, που με τη συμμετοχή και την προσφορά τους, υποστηρίζουν τόσο τους μαθητές που χρειάζονται συμπληρωματική βοήθεια, όσο και το γενικότερο σκοπό που είναι η ανάπτυξη εθελοντικής δράσης ως παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς, η καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης και εν γένει δράσης που διέπεται από αλτρουιστικά, φιλανθρωπικά αισθήματα και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν  στην εθελοντική δράση μπορούν να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος