Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 

Στην υπηρεσία Πρασίνου της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάνννης

Αναρτήθηκε: 03.09.2019

Την Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας στην Κατεχάκη, όπου βρίσκονται τα φυτώρια του Δήμου Αθηναίων και ο τεχνικός εξοπλισμός,  επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Κώστας Μπακογιάννης.

 Από τις 7:30  μέχρι τις 9:00 περπάτησε  στους χώρους που στεγάζεται η Διεύθυνση και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συντηρηθεί καλύτερα το υπάρχον πράσινο αλλά και να αναπτυχθούν στο συντομότερο δυνατό  χρονικό διάστημα νέες μικρές εστίες πρασίνου στις γειτονιές της πόλης. Με λουλούδια, με μικρά και μεγαλύτερα δέντρα που υπάρχουν ήδη στα φυτώρια του Δήμου αλλά και με την σταδιακή ανάπτυξη του σχεδίου που έχει στόχο το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του το πολύ με δέκα λεπτά περπάτημα.

«Το πράσινο   αποτελεί πυλώνα του σχεδιασμού μας για τον πολιτισμό της καθημερινότητας και  γι αυτό ξεκινάμε άμεσα τη δουλειά προκειμένου να βελτιώσουμε την σημερινή κατάσταση. Η απόφαση είναι να δώσουμε στους εργαζόμενους τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα αλλά κι εκείνοι να βάλουν όλες τις δυνάμεις τους ώστε το επόμενο διάστημα οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να δουν πιο ζωντανό το πράσινο που υπάρχει στις γειτονιές τους. Ταυτόχρονα ο σχεδιασμός μας είναι  να  «πρασινίσουν» και άλλα σημεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Δήμο στις 129 γειτονιές της πόλης» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Κολλάτο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος