Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Αμπελοκήπων –Μενεμένης: Εκλογή προεδρείου δημοτικού συμβουλίου

Αναρτήθηκε: 02.09.2019

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κατά τη διάρκεια πρώτης συνεδρίασης της νέας δημοτικής περιόδου 2019-2023 εξέλεξε την Κυριακή 01/09/2019 το νέο Προεδρείο του. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΣΕΝΙΔΗΣ από την πλειοψηφούσα παράταξη, Αντιπρόεδρος ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ από τη μείζονα μειοψηφία και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου η κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ από την πλειοψηφούσα παράταξη. Επίσης κατά την ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου όπως και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Συγκεκριμένα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κκ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΡΟΥΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κκ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ από την πλειοψηφούσα παράταξη. Από τη μειοψηφία εξελέγησαν τακτικά μέλη οι κκ ΟΛΓΑ ΡΑΠΤΟΥ και ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΑ με αναπληρωματικά μέλη τις κκ ΖΩΝΑΡΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΝΟΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ αντίστοιχα. Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν: ως τακτικά μέλη οι κκ ΖΥΓΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και αναπληρωματικά οι κκ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ από την πλειοψηφούσα παράταξη. Από τη μειοψηφία εξελέγησαν τακτικά μέλη οι κκ. ΜΥΘΥΜΗ ΕΛΕΝΗ και ΝΟΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με αναπληρωματικούς τις κκ ΚΑΪΚΑΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ και ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΑ αντίστοιχα.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γεώργιος Καζαντζίδης και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης. Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και μέλη οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου Μαρία και Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Φουκίδης Απόστολος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος