Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
 

Ορκωμοσία δημοτικής αρχής Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Αναρτήθηκε: 25.08.2019

Η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου και της νέας διοίκησης του δήμου, των νέων μελών του δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτήτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

«Θα αγωνισθούμε με βάση το πρόγραμμα δημοτικής μας δράσης που αναπτύξαμε προεκλογικά. Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου” είπε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και πρόσθεσε: “Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου χωρίς διακρίσεις και με τήρηση των αρχών της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού. Ταυτόχρονα με τον αγώνα για τα προβλήματα του δήμου μας θα αγωνισθούμε και για τη Δυτική Θεσσαλονίκη ευρύτερα και για την αυτοδιοίκηση γενικότερα”.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης και Σωκράτης Δημητριάδης, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο προέδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας  Μιχάλης Γεράνης, δημοτικοί σύμβουλοι. κ.α.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος