Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
 

Δράση για την ασφαλή χρήση φαρμάκων στην Κοζάνη

Αναρτήθηκε: 25.08.2019

Ενημερωτική δράση σχετικά με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων, την ανακύκλωση των ληγμένων και την δωρεά των μη ληγμένων, σε κοινωφελείς φορείς προς επαναχρησιμοποίησή τους από ευάλωτες ομάδες, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου στις 10.00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Η δράση υλοποιείται από την 3η ΤΟ.Μ.Υ. Κοζάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας  της περιοχής.

Όπως σημειώνεται όταν τα φάρμακα λαμβάνονται με το σωστό τρόπο, είναι ασφαλή. Σε αντίθετη περίπτωση όμως μπορεί να γίνουν επιβλαβή προς την υγεία του ατόμου και να προκαλέσουν διάφορες παρενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της Δράσης, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με το τι εννοούμε ασφαλή χρήση και υπό ποιες συνθήκες διασφαλίζεται. Επίσης , θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να ανακυκλώσουν τα ληγμένα φάρμακα και να δωρίσουν τα μη ληγμένα που έχουν πάψει να τους είναι απαραίτητα στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, το οποίο με τη σειρά του τα χορηγεί στις ευπαθείς ομάδες.

Ένα φάρμακο που δεν έχει καμία χρηστική αξία πλέον για κάποιους μπορεί να φέρει τεράστια ανακούφιση σε κάποιους άλλους συνανθρώπους μας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος