Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
 

Σέρρες : Προχωρούν οι εργασίες του Μουσείο Κ. Ξενάκης στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά

Αναρτήθηκε: 17.08.2019

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο μουσείο « Κωνσταντίνος Ξενάκης » στο πρώην στρατόπεδο « Παπαλουκά », σύμφωνα με τον δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το χώρο.

 Όπως είπε ο δήμαρχος  στόχος  είναι ,το κτίριο μέχρι τέλους του 2019 να είναι έτοιμο.Ο περιβάλλον χώρος θα γίνει την επόμενη χρονιά το 2020, ενώ το κτίριο θα είναι έτοιμο προς χρήση τον Αύγουστο του 2020.

Όπως αναφέρει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωση μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών που ξεκίνησαν το 2011 και συνεχείς προσπάθειες οκτώ ετών του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και των συνεργατών του, μία πρόταση – όραμα του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νανιόπουλου Αριστοτέλη, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί, βοήθησε τα μέγιστα και στην όλη διαδικασία υλοποίησης του έργου, παίρνει πλέον σάρκα και οστά.

«Σε λίγο καιρό ένα έργο προϋπολογισμού 850.000€ που υλοποιείται μέσω του προγράμματος INTEREG III ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ θα ενισχύσει τα πολιτιστικά δρώμενα των Σερρών», τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος